Bolderberg weer aan het kanon

Een derby in vierde provinciale A, daar moest leider Bolderberg een korte verplaatsing naar SK Heusden 06 maken (foto). Na enkele mindere weken heeft Bolderberg duidelijk de weg naar doel weer geworden, het werd 2-7. Het eerste doelpunt viel al in de 7de minuut en in de daarop volgende minuten liepen de leiders verder uit. Bij de rust stond het 0-6 en was alles al afgehandeld. De thuisploeg probeerde nog terug te vechten en puurde daar twee doelpunten uit, maar ook Bolderberg dikte aan.

In dezelfde reeks versloeg Viversel-Laak met 4-2, ruststand was 1-0. Statie Zolder keerde met een punt terug uit Achel, al van in de eerste helft stond het 1-0 achter, maar in de slotfase kon Statie een strafschop omzetten, 1-1.