Geen doelpunten in spannende topper

In derde provinciale A haalde Anadol thuis flink uit tegen Excelsior Hamont, 4-2. In derde C won Vrijheid Zolder bij Stevoort met 0-2.

Een topper en derby in vierde provinciale A, waar Standaard Viversel leider Bolderberg ontving. De twee ploegen hielden een hels tempo aan. In de eerste tien minuten organiseerde Bolderberg een regelrechte stormloop, maar doelman Steve Claes hield zijn ploeg overeind. Dan kwam ook Viversel meer in de match en het ging snel heen en weer. De thuisploeg zag nog een doelpunt afgekeurd wegens een duwfout en claimde een vergeefs een rode kaart toen een doorgebroken aanvaller onderuit werd gehaald. In de tweede helft hadden beide teams hun beste kruit verschoten, 0-0 dus, al bij al een billijke puntendeling. Statiesport Zolder speelde 2-2 gelijk in Bree.