Vrijheid ziet titelkansen smelten

In derde provinciale C heeft Vrijheid Zolder in de topper tegen Lummen zijn kans niet kunnen grijpen om dichterbij te komen. (op de foto Toon Haverals) Zolder miste duidelijk de geschorstte Thomas Vanheeswijck. Daartegenover stonden de leiders die heel wat kansen wisten af te dwingen, maar keeper Peter Cams kon de thuisploeg overeind houden. 0-0 dus. Met nog drie wedstrijden te spelen behoudt Lummen vijf punten voorsprong, mathematisch is het nog mogelijk maar bij Vrijheid zijn ze voldoende realist om te beseffen dat de titelkansen weg zijn.

In derde A kon Anadol eindelijk nog eens een volwaardige ploeg tussen de lijnen brengen en die leek sterker dan thuisploeg Kauillille. In de derde minuut kwam de thuisploeg 1-0 voor, Anadol kon 5 minuten later de bordjes al in evenwicht brengen, maar de rest van de partij wilde de bal gewoon niet rollen, het bleef 1-1.2241