Voor het eerst openlucht film in Weyerkesbos

Printversie van het berichtMail dit bericht naar een kennis
Zaterdag 17 juni 2017
Voor het eerst openlucht film in Weyerkesbos
De zomervakantie wordt in Heusden-Zolder op een originele manier afgetrapt met een film in het Weyerkesbos op woensdag 28 juni. The Roxy Theatre, gemeente Heusden-Zolder en de handelaarsvereniging Winkelcentrum Cité slaan de handen in elkaar voor de allereerste ‘Open Air Film in het Weyerkesbos’. Vanaf 20u30 draait jongerenwerking Arktos vzw de avond muzikaal warm met een vrij podium. Om 21u15 word je meegenomen in de meeslepende kortfilm ‘On Attend’ van (deels) Heusden-Zolderse makelij (Dries Vanderaerden en Dimitri Sterkens) . De headliner van de avond is de superspannende actie-avonturenfilm ‘Captain America – Civil War’ uit de Marvel Comics reeks. Iedereen wordt aangeraden om zijn eigen stoeltje en/of deken mee te brengen. De toegangsprijs bedraagt € 2. Met elk hapje of drankje dat je koopt, steun je de werking van Arktos vzw en Rode Kruis Heusden-Zolder. Bij regenweer verhuist alles naar het Rode Kruisgebouw. Meer info: www.heusden-zolder.be of via Facebook
Startpagina
Lettergrootte
Felicitaties & wensen
3/2
Voor: Raymond Claes
Van: Godelieve Hermans
Het vijftig jarig bestaan van de revue was dit jaar een grote topper IEDEREEN EEN DIKKE PROFICIAT. Doe zo nog vele jaren verder!!
27/1
Voor: Raymond Claes
Van: Tony Lespoix
Proficiat aan t Heusdens Volksteater voor 50 ste jubileum opvoering Van premiére gisteren t es zoe vér
15/1
Voor: Jimmy Stalmans
Van: Leon Maes
Bedankt JS Heating voor de snelle en correcte reparatie van onze verwarmingsketel. Dat is service!
29/9
Voor: Monique Mechelmans
Van: Marijke Mechelmans
Monique, nog even hard doorwerken en dan ben je klaar voor je nieuwe uitdaging "Pompon". Alvast heel veel succes met je nieuwe bloemenwinkel. Zus, ik ben trots op jou!