Alles blijft mogelijk in de Belcar

Printversie van het berichtMail dit bericht naar een kennis
Maandag 17 juli 2017
Alles blijft mogelijk in de Belcar
Na 3 van de 5 manches voor de Belcar zijn de kaarten al aardig geschud, al blijft nog alles mogelijk want op 19 en 20 augustus tijdens de 24 uren van Zolder zijn heel wat punten te verdienen. In de Belcar 1 leiden Bouvy-Coens-Van Dalen in een Porsche 991 de dans met 43 punten, 10 meer dan de eerste achtervolger. In de Belcar 2 staan Houthoofd-Bouillon-Vervisch met hun Norma op 1 met 43 punten, 8 meer dan de Wolf van Frank Beliën-Anthony Kumpen-Stienes en Bert Longin. Paul Geeris-Tjarco Jilesen leiden in een Porsche Cayman de dans in Belcar 3 met 50 punten, filmregisseur Michael Roskam met ploegmaten Dave van de Velde en Tom De Mul met een Saker staan 6de en de BMW M2 van Bart en Jef Van Samang en Peter Beckers 10de. In de Belcar 4 staat de BMW M3 van Van Bellingen-Wijtzes op kop met 40 punten en in de Belcar 5 tenslotte staan twee BMW's ex-aequo met 43 punten, de Clubsport van Convents-Convents-Raymakers en de 325i van Uylenbroeck-Liljeström-Janssens. (foto Marcel Gybels)
Startpagina
Lettergrootte
Felicitaties & wensen
3/2
Voor: Raymond Claes
Van: Godelieve Hermans
Het vijftig jarig bestaan van de revue was dit jaar een grote topper IEDEREEN EEN DIKKE PROFICIAT. Doe zo nog vele jaren verder!!
27/1
Voor: Raymond Claes
Van: Tony Lespoix
Proficiat aan t Heusdens Volksteater voor 50 ste jubileum opvoering Van premiére gisteren t es zoe vér
15/1
Voor: Jimmy Stalmans
Van: Leon Maes
Bedankt JS Heating voor de snelle en correcte reparatie van onze verwarmingsketel. Dat is service!
29/9
Voor: Monique Mechelmans
Van: Marijke Mechelmans
Monique, nog even hard doorwerken en dan ben je klaar voor je nieuwe uitdaging "Pompon". Alvast heel veel succes met je nieuwe bloemenwinkel. Zus, ik ben trots op jou!