Zondag staat Bolderberg in rep en roer

Printversie van het berichtMail dit bericht naar een kennis
Vrijdag 11 augustus 2017
Zondag staat Bolderberg in rep en roer
Nu zondag 13 augustus - ja, deze keer op een zondag - heeft de editie 2017 van Bolderberg Live plaats. Op liefst 11 plaatsen in Bolderberg worden de muziekliefhebbers getrakteerd op gratis live-optredens, ambiance in het hele dorp gegarandeerd. WZC Bocasa bijt om 15 uur de spits af met Sammy, om 16 uur volgt 't Bolderke met kinderanimatie, daar kun je 's avonds ook nog terecht voor de L&M Band en Silk Stalkings (foto). De Savarin presenteert vanaf 20u30 BuitenBereik en Tom en de Helden. Le Bistrot d'à Côté voert om 18u30 een Swing Ensemble op. Taverne Sint-Job pakt traditiegetrouw uit met karaoke, The Wheels brengt om 14 uur kinderanimatie en om 19 uur Frank en Piet. Nostalgia zorgt voor de sfeer in Nieuw Bolderberg en La Passione pakt uit met twee ambiancebands: Out of Cash - tribute to Johnny Cash - en Vaja Kon Dioz Unplugged. In de Roadhouse Classics verzorgt Madhouse het mooie weer, Drauf und Dran geeft er een lap op in Guy's Dorpscafé en de Zodiacs maken Domein Bovy onveilig. Van veiligheid gesproken: er rijdt een gratis bus tussen de horecazaken.
Startpagina
Lettergrootte
Felicitaties & wensen
3/2
Voor: Raymond Claes
Van: Godelieve Hermans
Het vijftig jarig bestaan van de revue was dit jaar een grote topper IEDEREEN EEN DIKKE PROFICIAT. Doe zo nog vele jaren verder!!
27/1
Voor: Raymond Claes
Van: Tony Lespoix
Proficiat aan t Heusdens Volksteater voor 50 ste jubileum opvoering Van premiére gisteren t es zoe vér
15/1
Voor: Jimmy Stalmans
Van: Leon Maes
Bedankt JS Heating voor de snelle en correcte reparatie van onze verwarmingsketel. Dat is service!
29/9
Voor: Monique Mechelmans
Van: Marijke Mechelmans
Monique, nog even hard doorwerken en dan ben je klaar voor je nieuwe uitdaging "Pompon". Alvast heel veel succes met je nieuwe bloemenwinkel. Zus, ik ben trots op jou!