Dinsdag fietsenwijding en trip door Heusden-Zolder

Printversie van het berichtMail dit bericht naar een kennis
Zaterdag 12 augustus 2017
Dinsdag fietsenwijding en trip door Heusden-Zolder
Zijn uw banden opgepompt en is de ketting gesmeerd? Indien niet, dan heb je nog enkele dagen want op dinsdag 15 augustus organiseert de vzw Toerisme Heusden-Zolder een fietstocht door de gemeente. Samenkomen om 11 uur aan The Wheels. Van daaruit gaat het naar de Sacramentskapel voor een fietsenwijding. Na dat stille moment, kan iedereen in groep veilig op pad voor een tocht langs bossen en weiden, langs domeinen, kastelen en restanten van een rijk mijnverleden, ... Rond 13u30 is een adempauze ingelast aan Den Lavaar waar iedereen zijn picknick kan gebruiken. Na een verdere tocht doorheen de mijnerfenis, gaat het via Eversel en Viversel - met aandacht voor het mirakel van de hostie - terug naar The Wheels. Wie vooraf inschrijft, kan daar voor € 15 genieten van een Wijerstoofpotje.
Startpagina
Lettergrootte
Felicitaties & wensen
3/2
Voor: Raymond Claes
Van: Godelieve Hermans
Het vijftig jarig bestaan van de revue was dit jaar een grote topper IEDEREEN EEN DIKKE PROFICIAT. Doe zo nog vele jaren verder!!
27/1
Voor: Raymond Claes
Van: Tony Lespoix
Proficiat aan t Heusdens Volksteater voor 50 ste jubileum opvoering Van premiére gisteren t es zoe vér
15/1
Voor: Jimmy Stalmans
Van: Leon Maes
Bedankt JS Heating voor de snelle en correcte reparatie van onze verwarmingsketel. Dat is service!
29/9
Voor: Monique Mechelmans
Van: Marijke Mechelmans
Monique, nog even hard doorwerken en dan ben je klaar voor je nieuwe uitdaging "Pompon". Alvast heel veel succes met je nieuwe bloemenwinkel. Zus, ik ben trots op jou!