Letterbuffet wordt proefproject voor elders

Printversie van het berichtMail dit bericht naar een kennis
Woensdag 11 oktober 2017
Letterbuffet wordt proefproject voor elders
Vanuit Artikel27/Het Berenhuis is de voorbije periode al geëxperimenteerd met het Letterbuffet en vandaag is het in wijkcentrum Lindeman officieel gelanceerd als een proefproject met steun van het Agentschap Integratie en Inburgering. Het Letterbuffet combineert spontane oefenkansen Nederlands met ontmoeting tussen de deelnemers in een vertrouwde context. Het is een kook- en proefspel gebaseerd op het alfabet.

Anderstalige deelnemers kunnen een netwerk uitbouwen met Nederlandstalige deelnemers. Koken en feesten gebeurt immers in elke cultuur en door elkaar te tonen wat je in de eigen keuken gebruikt, bouw je aan een positief zelfbeeld en valt de angst om Nederlands te spreken weg. Bovendien geeft het Letterbuffet op een ludieke manier info over duurzame, eerlijke, gezonde en budgetvriendelijke keuken. Het Agentschap Integratie en Inburgering ziet hierin een mooi initiatief in het kader van Oefenkansen Nederlands voor anderstaligen. Het project zal als scenario dienen voor andere werkingen in en buiten Limburg.(meer foto's van Marina Poelmans)
Letterbuffet wordt proefproject voor elders |Foto 1|Letterbuffet wordt proefproject voor elders |Foto 2|Letterbuffet wordt proefproject voor elders |Foto 3|Letterbuffet wordt proefproject voor elders |Foto 4|
Startpagina
Lettergrootte
Felicitaties & wensen
3/2
Voor: Raymond Claes
Van: Godelieve Hermans
Het vijftig jarig bestaan van de revue was dit jaar een grote topper IEDEREEN EEN DIKKE PROFICIAT. Doe zo nog vele jaren verder!!
27/1
Voor: Raymond Claes
Van: Tony Lespoix
Proficiat aan t Heusdens Volksteater voor 50 ste jubileum opvoering Van premiére gisteren t es zoe vér
15/1
Voor: Jimmy Stalmans
Van: Leon Maes
Bedankt JS Heating voor de snelle en correcte reparatie van onze verwarmingsketel. Dat is service!
29/9
Voor: Monique Mechelmans
Van: Marijke Mechelmans
Monique, nog even hard doorwerken en dan ben je klaar voor je nieuwe uitdaging "Pompon". Alvast heel veel succes met je nieuwe bloemenwinkel. Zus, ik ben trots op jou!