Deel van Domherenhuis wordt B&B

Printversie van het berichtMail dit bericht naar een kennis
Dinsdag 13 februari 2018
Deel van Domherenhuis wordt B&B
In een deel van het Domherenhuis wordt in de loop van de lente een Bed & Breakfast uitgebouwd. De conciërge van het gebouw, Jan Kindermans, gaat de B&B uitbaten. Het wordt dus een vorm van 'erfgoed logeren', waarbij gastenkamers in historische gebouwen worden ondergebracht. Dat zit de jongste tijd erg in de lift. De B&B wordt ondergebracht in de linkervleugel van het gebouw, die eind de jaren dertig van vorige eeuw is gebouwd. Dat deel van het gebouw was toen al ontworpen als conciërgewoning met gastenverblijf en kapel, en bewaart dus in feite zowat zijn bestemming Er komen 4 gastenkamers. Vanuit de meeste heb je een mooi uitzicht over het park. Er moet nog één en ander gebeuren in het gebouw, maar als alles naar wens verloopt zouden de eerste gasten vanaf einde maart in de nieuwe B&B terechtkunnen.
Startpagina
Lettergrootte
Felicitaties & wensen
3/2
Voor: Raymond Claes
Van: Godelieve Hermans
Het vijftig jarig bestaan van de revue was dit jaar een grote topper IEDEREEN EEN DIKKE PROFICIAT. Doe zo nog vele jaren verder!!
27/1
Voor: Raymond Claes
Van: Tony Lespoix
Proficiat aan t Heusdens Volksteater voor 50 ste jubileum opvoering Van premiére gisteren t es zoe vér
15/1
Voor: Jimmy Stalmans
Van: Leon Maes
Bedankt JS Heating voor de snelle en correcte reparatie van onze verwarmingsketel. Dat is service!
29/9
Voor: Monique Mechelmans
Van: Marijke Mechelmans
Monique, nog even hard doorwerken en dan ben je klaar voor je nieuwe uitdaging "Pompon". Alvast heel veel succes met je nieuwe bloemenwinkel. Zus, ik ben trots op jou!