Wordt Koen zondag beste leerkracht ter wereld?

Printversie van het berichtMail dit bericht naar een kennis
Dinsdag 13 maart 2018
Wordt Koen zondag beste leerkracht ter wereld?
Voor Koen Timmers, leraar van verschillende informatica-gerelateerde vakken aan CVO De Verdieping en onderzoeker aan de PXL, neemt de spanning stilaan toe. Koen is op weg naar Dubai, waar zondag de prijsuitreiking plaatsvindt van de Global Teacher Prize, zeg maar de prijs voor de beste leerkracht van de wereld. Vorig jaar was Koen Timmers ook al genomineerd in de top 50 en dit jaar zit hij alvast in de top 10. Hij maakt nu kans op de eerste prijs en daaraan is liefst ... 1 miljoen dollar verbonden.

Koen is niet zomaar genomineerd. Net als de 9 andere finalisten is hij geselecteerd uit 30.000 genomineerden uit 173 landen. Koen is een pionier in de zelfstudie - website zelfstudie.be - en het afstandsonderwijs. Zo wordt vooral zijn project Kakuma wereldwijd gewaardeerd, daarmee geeft hij samen met 150 andere leerkrachten via Skype afstandsonderwijs aan Afrikaanse vluchtelingen. De concurrentie voor zondag is bijzonder sterk, maar ook aan CVO De Verdieping zal alles op de voet gevolgd worden en zal menig collega en student meeduimen.
Startpagina
Lettergrootte
Felicitaties & wensen
3/2
Voor: Raymond Claes
Van: Godelieve Hermans
Het vijftig jarig bestaan van de revue was dit jaar een grote topper IEDEREEN EEN DIKKE PROFICIAT. Doe zo nog vele jaren verder!!
27/1
Voor: Raymond Claes
Van: Tony Lespoix
Proficiat aan t Heusdens Volksteater voor 50 ste jubileum opvoering Van premiére gisteren t es zoe vér
15/1
Voor: Jimmy Stalmans
Van: Leon Maes
Bedankt JS Heating voor de snelle en correcte reparatie van onze verwarmingsketel. Dat is service!
29/9
Voor: Monique Mechelmans
Van: Marijke Mechelmans
Monique, nog even hard doorwerken en dan ben je klaar voor je nieuwe uitdaging "Pompon". Alvast heel veel succes met je nieuwe bloemenwinkel. Zus, ik ben trots op jou!