Een feestdag vol koninklijk theater

Een feestdag vol koninklijk theater

Nu zondag om 14 uur gaan de deuren van Muze open voor een koninklijk festival. Het gezelschap 4Hoog viert zijn 20ste verjaardag met drie voorstellingen en een dag vol plezier op hoog niveau. Om 14u30 begint ‘Stekeblind’ voor iedereen vanaf 3 jaar, een verhaal over Egel en Mol die blind zijn voor elkaars verschillen. Om 14u15 en 16u16 speelt Jelle Marteel 'Een pippo', een ode aan alle clowns, geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar. ‘De koning zonder schoenen’ voor iedereen vanaf 3 jaar is te bekijken om 16 uur. Dat is het verhaal van een koning met een gouden kroon op een gouden troon met veel knechten, een productie met live muzikanten en zangers.

Voor de rest is het ook feest in Muze. Zo kan je in de wandelgangen Les Coiffeuses Royales tegenkomen, de Vorstelijke Hygiënist, het Koninklijk Orkest, een hofdichter, een majestueus strijkorkest, of helpen bij het bereiden van een royale versnapering. Het eindigt met een feest vol muziek, hapjes en drankjes.
Wie een ticket koopt voor een voorstelling via Muze (€ 11, € 10, € 9) kan daarmee ook deelnemen aan 3 workshops en aan de festiviteiten.37166