Manuela Paternini in 'Huizenjagers'

Manuela Paternini in 'Huizenjagers'

Volgende week krijgt het programma 'Huizenjagers' op Vier een stevige touch uit Heusden-Zolder, Manuela Paternini van Century21 Animo neemt het dan op tegen 2 andere makelaars. De uitdaging bestaat erin om 4 koppels in de Mijnstreek een gepaste woning voor te stellen. De selectie gebeurde na een telefoontje en een Skype-interview.

"Uiteindelijk had ik slecht 3 dagen tijd om 4 panden te zoeken voor de opnames van de week nadien. Gelukkig kon ik op de hulp van collega's rekenen. De uitdaging is niet alleen de korte tijdsspanne, maar ook een pand te vinden dat aan de meest uiteenlopende eisen voldoet en binnen het vooropgestelde budget valt," vertelt Manuela.

"Tijdens de opnames die in december zijn gemaakt, zit je dan een ganse dag in zo'n bestelwagen met camera's op je gericht, maar na een uur ben je die al vergeten." De deelnemers geven de makelaars punten en als er dan aan het eind een concreet bod komt op een pand, krijgt de makelaar extra punten. De uitslag mag ze nog niet verklappen, daarvoor is 't wachten tot donderdagavond.
Huizenjagers, maandag, dinsdag, woensdag en donderdag om 19u50 op Vier.39247