Monsterscore van Vrijheid Zolder

In 4de nationale C speelde KVV Heusden-Zolder thuis 1-1 gelijk tegen Sint-Lenaerts. Bij de rust stond het 0-1, vrij snel na hernemen kon Oostvogels gelijkmaken. Beide ploegen kregen nog heel wat uitgespeelde kansen, maar de bal raakte er niet meer in.

In derde provinciale A kon Anadol een punt thuis houden, 2-2 tegen Kadijk. In derde C lijkt er geen maat meer te staan op Vrijheid Zolder, het overklaste Halveweg Zonhoven in eigen huis met 1-8. Bij de rust was het nog 1-3. Simon Vanheeswijck en Dennis Kuppers namen elk drie goals voor hun rekening.

In vierde provinciale A heeft Viversel opnieuw een steek laten vallen, 3-1 verlies in Lillonia. Leider Bolderberg won thuis met 1-0 van Lommel Kolonie, een karig cijfer dat ze daar niet meer gewoon zijn. Statiesport Zolder kreeg bij Eendracht Houthalen een 5-1 nederlaag aangesmeerd. SK Heusden 06 won na een regelrechte thriller met 2-1 van Wijshagen. De drie doelpunten vielen in het laatste kwartier, de winning goal in de 91ste minuut.1450