Cronos Cycling 3 blijft overeind tot op de meet

De 24 hours Cycling [!] Zolder kenden dit jaar een bijzonder spannende editie met het team Cronos Cycling 3 als verdiende winnaar. De ploeg reed van begin tot einde in de kop van de race en werd afgevlagd na 252 rondes. In het totaal heeft het team 14 pitsstops met rennerswissel ingevoerd en de snelste ronde is afgeklokt op 5:01.641. Het feest in het Cronos Cycling Team was compleet doordat Team 2 de tweede plaats pakte met 251 rondes en de derde podiumplaats was voor Rowa Cycling Team 1, ook met 251 rondes. Heel de top 10 zat trouwens in de buurt van 250 rondes, wat alleen maar onderstreept hoe de teams aan elkaar gewaagd waren. De eerste ploeg van TTHZ was 26ste. (meer foto's van Danny Tielens)