SI Heusden-Zolder wint weer

In de tweede afdeling van het zaalvoetbal heeft SI MFC Heusden-Zolder met 5-3 gewonnen van Grace-Hollogne. UPDATE De thuisploeg gaf in de eerste helft maar één kans weg maar zelf lieten die van SI een 7-tal kansen onbenut, 0-0 bij de rust. Na de pauze werd de thuisploeg enkele keren wakker geschud, want de Walen kwamen tot twee keer op voorsprong. Het werd een strijd tot in de laatste seconden, beslecht in het voordeel van Heusden-Zolder. Volgende week wordt het een topper met SI als nummer drie dat nummer 2 Eisden Dorp ontvangt.
In de eerste provinciale verloor La Baracca Lindeman met 3-1 bij Carrera Eisden. In de derde provinciale D heeft ll Tartufo Heusden met 3-2 verloren van Bagatel Boxberg. In vierde A moest Ikra Heusden met 4-3 het onderspit delven bij Grote-Brogel.23027