Jarige Chiro Berkenbos klaar voor druk feestjaar

Jarige Chiro Berkenbos klaar voor druk feestjaar

Chiro Berkenbos viert volgend jaar zijn 75ste verjaardag. Een aantal actviteiten steken de troepen van groepsleiders Dries Ulenaers en Amber Vanhove voor de gelegenheid in een ander, grootser jasje om meer mensen te betrekken in het feestjaar. Daarnaast wordt een aantal nieuwe activiteiten toegevoegd: voor de leden en oudleiding bijvoorbeeld.

Het feestjaar start op zaterdag 2 februari in ZLDR Luchtfabriek met een grote reunië voor oudleiding, leden en ouders. Het chirokoor zal er oude en nieuwe chiroliedjes uitvoeren. Alle inwoners van Heusden-Zolder zijn welkom om een kijkje te nemen op de fototentoonstelling, bivak-aftermovies, de collectie oude vlaggen en uniformen. Het muzikaal duo Kim en Phil zorgt voor de sfeer.

Fuif, kinderfeest, barbecue

Op vrijdag 1 maart heeft in jeugdhuis Distel een speciale editie van de fuif Baxter plaats met achter de draaitafels een mix van lokaal talent en topnamen: Bizonn, 2 guys 1 party, Suntax, Discobar Brol en Omdat Het Kan Soundsystem ft. Average Rob. Op 24 maart is het de beurt aan de allerkleinsten, dan wordt feestzaal De Heidegalm een echt kinderparadijs: toffe worskhops, leuke dansjes en grappige kinderanimatie. Ouders en grootouders kunnen terecht in het Chiro-café. De opbrengst gaat naar Rode Neuzen-dag.

Zaterdag 29 juni staat de traditionele Mexican BBQ op het programma met optredens van Stray Dogs en Along comes Mary. Voor het bivak trekt Chiro Berkenbos dit jaar naar Riemst. Meer info.44061