Win een VIP-arrangement voor Euregio-Nacht

Vorige week konden 10 van onze lezers al twee gratis toegangskaarten winnen voor de Nacht van de Euregio, op 31 mei op en rond de atletiekpiste van Dommelhof Neerpelt. De organisatoren zijn ervan overtuigd dat de atletiekmeeting deze keer geschiedenis gaat schrijven, want verschillende atleten zijn erop gebrand om alsnog een kwalificatietijd voor de Olympische Spelen te lopen. De organisatie doet vandaag nog een extra inspanning, want één inwoner van Heusden-Zolder - dé gemeente van de atletieknachten - kan een VIP-arrangement voor 2 personen winnen. Niet alleen krijg je dan een prachtige zitplaats en faciliteiten, je mag ook aanschuiven voor een heerlijk buffet. Geïnteresseerd? Dan moet je er wel wat voor doen, antwoord correct op deze vraag:
Op de eerste uitgave van de Nacht van de Euregio, twee jaar geleden, kwamen de Belgische atleten zeer sterk voor de dag. Meerdere landgenoten konden zich met een sterke prestatie kwalificeren voor de Europese kampioenschappen in Göteborg. Hoeveel Belgen waren dat?
a: 4
b: 6
c: 8
Mail uw antwoord naar nachtvdeuregio_wedstrijd [!] hotmail.com. Vermeld daarbij ook uw naam en adres, want de toegangsbewijzen worden opgestuurd. Succes!439