Winterborrelwandeling in lentetemperatuur

Printversie van het berichtMail dit bericht naar een kennis
Zondag 19 januari 2014
Winterborrelwandeling in lentetemperatuur
De Winterborrelwandeling van de vzw Toerisme Heusden-Zolder verliep in quasi lentetemperaturen, en honderden mensen maakten de wandeling naar de kluis. De geleide wandeling - onder leiding van gelegenheidskluizenaar Michel Verdonck - alleen al lokte 150 deelnemers. En nog meer wandelaars trokken op eigen houtje naar boven. Daar konden ze niet alleen genieten van het vergezicht maar ook van borrels en warme dranken. Het ensemble Herman Elegast moest verstek geven wegens ziekte, maar kluizenaar Pieter Stevens - zelf een zanger van het ensemble - deed het dan maar op zijn eentje. Zonder muzikale begeleiding vanop het koor van de kluiskapel, één man, één stem in een prima akoestiek, indrukwekkend. Opvallend trouwens hoeveel leden van verschillende partijen naar de kluis waren gekomen. Kwamen zij OLV van Loreto smeken om een mirakel? (meer foto's)
(korte impressie van de zang van Pieter Stevens)
Winterborrelwandeling in lentetemperatuur |Foto 1|Winterborrelwandeling in lentetemperatuur |Foto 2|Winterborrelwandeling in lentetemperatuur |Foto 3|Winterborrelwandeling in lentetemperatuur |Foto 4|
Startpagina
Lettergrootte
Felicitaties & wensen
3/2
Voor: Raymond Claes
Van: Godelieve Hermans
Het vijftig jarig bestaan van de revue was dit jaar een grote topper IEDEREEN EEN DIKKE PROFICIAT. Doe zo nog vele jaren verder!!
27/1
Voor: Raymond Claes
Van: Tony Lespoix
Proficiat aan t Heusdens Volksteater voor 50 ste jubileum opvoering Van premiére gisteren t es zoe vér
15/1
Voor: Jimmy Stalmans
Van: Leon Maes
Bedankt JS Heating voor de snelle en correcte reparatie van onze verwarmingsketel. Dat is service!
29/9
Voor: Monique Mechelmans
Van: Marijke Mechelmans
Monique, nog even hard doorwerken en dan ben je klaar voor je nieuwe uitdaging "Pompon". Alvast heel veel succes met je nieuwe bloemenwinkel. Zus, ik ben trots op jou!