Bravo Boulevard-trein is echt vertrokken

Printversie van het berichtMail dit bericht naar een kennis
Zondag 20 maart 2016
Bravo Boulevard-trein is echt vertrokken
In de balzaal van Muze hebben een kleine 600 muziekliefhebbers gisteravond genoten van de editie 2016 van Bravo Boulevard. Na een rustige start met het Marco Cirone Quartet - dat het sponsoretentje opluisterde - barstte de ambiance los met Big Joe & Phantom 309, voor de gelegenheid aangevuld met Igor Maseroli. Tom Waits-fans konden de vingers aflikken want Johan Schroyen en trawanten hadden een set voorbereid met bekende pareltjes van de meester van het donkere lied. Daarna was het back to the sixties met Tour of Duty Band, jeugdsentiment met soul en funk die liet swingen. De Houston Superband zette de boel helemaal in de fik: met zijn supersoulhits ging de band tekeer voor een dansende en joelende menigte, ... de temperatuur ging over het kookpunt. En om af te sluiten was er nog het dj-duo van Stubru dat de lijn doortrok. De trein van de benefiet Bravo Boulevard is nu echt vertrokken, dit jaar zullen De Droomboom en het G-badminton er beter van worden. (meer foto's van Ria De Clerck)
Bravo Boulevard-trein is echt vertrokken |Foto 1|Bravo Boulevard-trein is echt vertrokken |Foto 2|Bravo Boulevard-trein is echt vertrokken |Foto 3|Bravo Boulevard-trein is echt vertrokken |Foto 4|
Startpagina
Lettergrootte
Felicitaties & wensen
15/1
Voor: Jimmy Stalmans
Van: Leon Maes
Bedankt JS Heating voor de snelle en correcte reparatie van onze verwarmingsketel. Dat is service!
29/9
Voor: Monique Mechelmans
Van: Marijke Mechelmans
Monique, nog even hard doorwerken en dan ben je klaar voor je nieuwe uitdaging "Pompon". Alvast heel veel succes met je nieuwe bloemenwinkel. Zus, ik ben trots op jou!
6/8
Voor: Jef en Paula Reynders
Van: Tony Sempels
Van harte gefeliciteerd met jullie 60e huwelijksverjaardag !!
21/7
Voor: christiane elsen
Van: lieve magdeleyns
voor morgen , 22 juli , van harte gefeliciteerd met je verjaardag ! maak er een fijne, gezellige dag van ! proficiat !