4 landen kunnen voor WK-ambiance zorgen

Printversie van het berichtMail dit bericht naar een kennis
Dinsdag 14 november 2017
4 landen kunnen voor WK-ambiance zorgen
Van 14 juni tot 15 juli volgend jaar heeft dus in Rusland het WK voetbal plaats. Op dit ogenblik zijn 29 van de 32 deelnemers aan de eindronde bekend. Maar zelfs afgezien van de uitslagen van de barrages voor de resterende plaatsen de komende dagen, kunnen we nu al zeggen welke ploegen of landen in Heusden-Zolder voor straattaferelen kunnen zorgen. En dat op basis van het aantal inwoners afkomstig uit die landen. Uiteraard zullen de Rode Duivels - hopelijk dan toch - ons op een reeks sfeervolle wedstrijden trakteren. Daarnaast zijn er uiteraard de Spanjaarden die ons de voorbije jaren nog feestelijke momenten hebben bezorgd. De Marokkanen hebben zich het afgelopen weekend al laten horen. En dan hebben we de Polen, traditiegetrouw wat rustiger, maar misschien kunnen die zich toch opwarmen aan onverwachte prestaties van hun team. De andere landen zijn bij ons beperkt vertegenwoordigd zodat het gejuich zich daar eerder tot huiskamers zal beperken.
Startpagina
Lettergrootte
Felicitaties & wensen
3/2
Voor: Raymond Claes
Van: Godelieve Hermans
Het vijftig jarig bestaan van de revue was dit jaar een grote topper IEDEREEN EEN DIKKE PROFICIAT. Doe zo nog vele jaren verder!!
27/1
Voor: Raymond Claes
Van: Tony Lespoix
Proficiat aan t Heusdens Volksteater voor 50 ste jubileum opvoering Van premiére gisteren t es zoe vér
15/1
Voor: Jimmy Stalmans
Van: Leon Maes
Bedankt JS Heating voor de snelle en correcte reparatie van onze verwarmingsketel. Dat is service!
29/9
Voor: Monique Mechelmans
Van: Marijke Mechelmans
Monique, nog even hard doorwerken en dan ben je klaar voor je nieuwe uitdaging "Pompon". Alvast heel veel succes met je nieuwe bloemenwinkel. Zus, ik ben trots op jou!