Bedrijven Ceyssens en Lenzo gaan uitbreiden

Printversie van het berichtMail dit bericht naar een kennis
Dinsdag 13 februari 2018
Bedrijven Ceyssens en Lenzo gaan uitbreiden
De gemeenteraadsagenda van donderdag 22 februari vermeldt in de openbare zitting 15 punten. Het nieuwe rooilijnplan voor het project op De Muiten Berg komt op tafel. Daarbij wordt voetweg 70 uit de Atlas der Buurtwegen geschrapt omdat die ondertussen is bebouwd en er een treinspoor over loopt. In de toekomst zullen twee nieuwe doorsteken vanuit de Schansstraat via het binnengebied richting Koolmijnlaan worden aangelegd.

De gemeente wil ook bijna 8 ha industriegrond op De Schacht verkopen aan Glas Ceyssens Group nv dat daar wil uitbreiden. En ook Schaverij Lenzo wil uitbreiden op De Schacht. Het koopt van de gemeente 2,5 ha bij bovenop de 6,2 ha die het al in bezit had. En de gemeenteraad mag zijn huiswerk van november 2016 overdoen. Toen werd een fel gecontesteerde verkaveling in Eikhof-Boektlaan goedgekeurd, in de buurt gekend als de Dana Winner-verkaveling. Er werden bezwaren ingediend bij de deputatie, die volgde de buren en vernietigde het besluit van de meerderheid. Er ligt nu een nieuw plan voor met maar 2 percelen in plaats van 3.
Startpagina
Lettergrootte
Felicitaties & wensen
26/11
Voor: KREABO Toneelgroep
Van: Alice en Jacqueline Meynen en cupers
Proficiat aan toneelgroep kreabo uit Boekt bij hun 40 jarig bestaan en hun zeer geslaagd stuk van dit jaar nu Anateuka ook voor al de auteurs het was een fijne avond en dank voor de traktatie in de school Alice en Jacqueline
23/8
Voor: Maria Claes
Van: Jean Peeters
Van harte een gelukkige verjaardag gewenst.
28/5
Voor: Mady Celis
Van: Heidi Eggen
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Maak er een super leuke dag van. 29/05
7/4
Voor: Willy en Simonne Hody-Aerts
Van: Nathalie Hody
op 10 april 2018, zijn jullie 50 jaar getrouwd!! een dikke proficiat !! Nog vele mooie jaren samen!