Bolderberg scoort 10 keer

In 4de klasse heeft KVV Heusden-Zolder een steek laten vallen, 0-2 thuis tegen Thes Sport dat nochtans een groot deel van de tweede helft met 10 speelde na een rode kaart. Thes scoorde in de tegenaanval, één maal in de eerste helft en het verdubbelde in de slotfase.
In derde provinciale A heeft Anadol eindelijk nog eens kunnen winnen, 4-2 tegen Peer SV. Vrijheid Zolder won met 3-2 tegen Gestel, alle doelpunten vielen in de tweede helft waarin Zolder eerst nog op achterstand kwam.
In vierde provinciale A is Bolderberg zowat de nachtmerrie van alle tegenstanders geworden, zondag kreeg Leopoldsburg een 10-0 nederlaag aangesmeerd van de leiders. Achtervolger Viversel ging met 3-4 winnen in Wijshagen. Ellikom-SK Heusden 06 werd 3-3 en Statie Zolder-Hechtel 1-1.