College werkt drie dagen voor Missie@sfc

Printversie van het berichtMail dit bericht naar een kennis
Dinsdag 14 november 2017
College werkt drie dagen voor Missie@sfc
Op 17, 18 en 19 november komen alle leerlingen en personeelsleden van het Sint-Franciscuscollege in beweging voor het goede doel tijdens Missie[!]sfc, een traditie van zowat een halve eeuw. In plaats van een snelle dotatie wordt het christelijk engagement van de leerlingen aangewakkerd en wordt een 'kapstokproject' gekozen waarvan de vrijwilligers of verantwoordelijken alle leerlingen komen toespreken.

Dit jaar is dat ‘Banglabari’, dat organisaties en projecten in Bangladesh steunt: schooltjes bouwen, huizen voor de eenvoudige Bengalen, kleine tewerkstellingsprojecten of werkateliers voor jongeren… Godsdienstleerkracht Rita Joris trok eerder met enkele leerlingen met de fiets op inleefreis naar ginder.

Er staat komend weekend heel wat op het programma in het SFC: van etentjes, een tombola, speculaas inslaan voor de feestdagen, een quiz meepikken, nakeuvelen aan de jeneverbar of in de degustiefbar van de oudervereniging, ... Dat allemaal komend weekend, maar stip ook al 4 februari in je nieuwe agenda aan, want dan ligt nog een evenement voor het goede doel op het schap.
Startpagina
Lettergrootte
Felicitaties & wensen
26/11
Voor: KREABO Toneelgroep
Van: Alice en Jacqueline Meynen en cupers
Proficiat aan toneelgroep kreabo uit Boekt bij hun 40 jarig bestaan en hun zeer geslaagd stuk van dit jaar nu Anateuka ook voor al de auteurs het was een fijne avond en dank voor de traktatie in de school Alice en Jacqueline
23/8
Voor: Maria Claes
Van: Jean Peeters
Van harte een gelukkige verjaardag gewenst.
28/5
Voor: Mady Celis
Van: Heidi Eggen
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Maak er een super leuke dag van. 29/05
7/4
Voor: Willy en Simonne Hody-Aerts
Van: Nathalie Hody
op 10 april 2018, zijn jullie 50 jaar getrouwd!! een dikke proficiat !! Nog vele mooie jaren samen!