Een grote groep winnaars van eindejaarsactie

Een grote groep winnaars van eindejaarsactie

In het gemeentehuis zijn vanavond de prijzen uitgereikt van de eindejaarsactie die de Middenstandsvereniging Heusden-Zolder had opgezet samen met de handelskernen. Er moesten heel wat prijzen worden uitgereikt. Schepen van handel Isabelle Thielemans verwelkomde iedereen. Daarna mocht de vorige voorzitter van de middenstandsraad Fernand Claes een attentie overhandigen aan de vorige schepen van handel en ondernemen Nico Geeraerts als dank voor de goede samenwerking. En dan was het aan Jos Put van Stebo om samen met de voorzitters van de handelskernen de prijzen uit te reiken, hoewel niet alle winnaars waren opgedaagd.

In winkelcentrum Cité won Diana Del Freo voor € 1.000 waardebonnen, Sabrina Vandezande nam voor € 500 mee naar Meldert en Sibel Tastan won voor € 200 waardebonnen. Lindsay Vanvoorden won een juwelenset van € 777, Annelies Smeets en Marcel Hulsmans gingen naar huis met een drankenkorf, familie Truyen (Beringen), Sofie Van De Casteele (Koersel) en Linda Reners (Leopoldsburg) wonnen een waardebon van € 50, Brigitte Claes, Raf Smeets, Yasin Demir, Ludwig Hojnacki, Etienne Evens en Arzu Cesur kregen een Krupps Dulce Gusto.

De Handelaars Heusden Dorp hadden vanavond drie winnaars: Annemie Baeten (waardebonnen voor € 500) en Patricia Tielens en Sofie Vantienen (gevulde bloemenvaas). Een hele reeks winnaars van cadeaubonnen van verschillende waarde bij de Verenigde Handelaars Zolder: Liesbet Leem, Zoë Henrix, Dries Willems (Hasselt), Simonne Hendrikx, Rita Reijnders, Roland Vandebroek (Houthalen), Mimi Vanroy, Dieter Cams, Rosa Huenaerts (Helchteren), Kathleen De Wispelaere, Ann Van den Eynden (Bekkevoort) en Marie-Louise Willems mochten een desighlamp naar huis dragen, Erwin Dupont (Zonhoven), Toon Deben (Genk) en Ingrid Grosemans kregen bovenop hun cadeaubonnen nog een fles gin.

Bij de Bolderbergse Handelaars Vereniging won Annie Martens een anti-rimpelbehandeling van € 475 en waren er nog 87 individuele winnaars, meestal van waardebonnen. Van de Middenstandsvereniging Heusden-Zolder gingen waardebonnen van € 50 naar Brigitte Steegmans (Koersel) en Edith Boutsen.44669