Een nieuwe website voor u

Een nieuwe website voor u

Voilà, 't is gebeurd. Na meer dan 10 jaar ziet uw vertrouwde Internetgazet Heusden-Zolder er vanaf vandaag wat anders uit. Geef toe, 't werd tijd. Maar deze metamorfose is dan ook niet van vandaag op morgen tot stand gekomen, er zijn heel wat probeersels en discussies aan voorafgegaan. 

De website kan voortaan ook beter bekeken worden op smartphones en IPads bijvoorbeeld. Het werk van onze fotografen komt nog beter tot zijn recht, als het zich voordoet kunnen we filmpjes tonen, de advertenties kunnen mooier worden, in de nieuwe activiteitenkalender kunnen verenigingen en organisaties hun evenementen mooier presenteren: van optredens tot eetdagen, levendig geïllustreerd met foto's. Aan de rechterkant blijft het weerbericht permanent zichtbaar en we houden u op de hoogte van dorpsgenoten die zijn heengegaan. 

Bovenaan vindt u een knop waarmee snel nieuws kan gemeld worden. Trouwens, het nieuws zelf blijft zoals voorheen chronologisch onder elkaar gepresenteerd, daar gaan we bewust niet mee in de kris-kras-mode die op de meeste nieuwssites gangbaar is. Maar zoals elke verandering op weerstand stuit, zo zal ook dit concept ongetwijfeld voor- en tegenstanders hebben. Maar alles went en stilstaan was echt geen optie.

En wees gerust, op inhoudelijk vlak blijven we consequent onze zelfde koers aanhouden. We zijn alleszins vertrokken voor een nieuwe periode, al dan niet van tien jaar …
Dirk Reynders (Internetgazet Heusden-Zolder)44535