Imani doet gooi naar Miss Fashion-titel

Imani doet gooi naar Miss Fashion-titel

Imani François uit Boekt doet een gooi naar de titel van Miss Fashion 2020. Ze is alvast doorgedrongen tot in de finale. Ze is 19, volgde eerst sociaal technische wetenschappen aan het Sint-Franciscuscollege en studeert sinds dit jaar kleuteronderwijs aan de PXL in Hasselt. Ze staat nog niet echt in de modellenwereld, maar was enkele weken geleden nog wel op de catwalk te zien tijdens de modeshow in Heusden. Kara Verfaille, vorig jaar 3de in de Miss Fashion wedstrijd, heeft haar aangespoord om deel te nemen.

Wat haar drijft? “Ik wil het voorbeeld zijn voor meisjes die denken dat ze te klein zijn om aan een missverkiezing mee te doen.  Ik ben heel blij dat ik aan dit avontuur kan beginnen en zal er ook mijn uiterste best voor doen.”  Nadien wil Imani meer in de modellenwereld terechtkomen, ze is immers veel en graag bezig met make-up, mode en kapsels. 

Dansen

Sportief én muzikaal is ze ook. Ze is dansleerkracht bij danskring Sporta Heusden, waar ze zelf al 13 jaar danst. Ze heeft ook 9 jaar ballet gedaan en maakt deel uit van de wedstrijddansgroep Crew2915.  Ze danst ook hiphop, maar de lessen die ze in die discipline gaf, moest ze laten schieten omwille van haar studies.

Je kunt Imani’s miss-avontuur volgen op haar eigen youtubekanaal. Steunen kan door een sms-berichtje te sturen: MF (spatie) 01 naar 6045 (€ 1 per sms). Ze verkoopt ook steunkaartjes en kan gecontacteerd worden via Facebook of Instagram. Supporters zijn welkom tijdens de finale op zaterdag 31 augustus in theaterzaal Elkerlyc, Frankrijklei in Antwerpen.
47385