Intermedia breidt uit in print en digitaal

Intermedia breidt uit in print en digitaal

Het familiebedrijf Intermedia uit Beringen - in Heusden-Zolder vooral gekend van weekblad Publiek en maandblad Flash - breidt zijn aanbod verder uit. Het bedrijf kan bogen op 67 jaar ervaring en was tot voor kort samen met zusterbedrijf Kempenklok uitgever van 15 succesvolle mediatitels zoals Flash, ZIEZO, MaxZine, verschillende edities van Uw Gemeente en Kempenklok. Maar nu steekt het bedrijf nog een tandje bij met de overname van PUUR magazine, de lancering van een nieuw online magazine en een digital agency.

“Ik zag met de overname van PUUR een opportuniteit. De kennis en bereik van beide teams maakt ons sterker op de Limburgse markt en zo bieden we nog meer service aan onze adverteerders en inhoud aan de lezers”, aldus zaakvoerder Filip Aerts. Het concept van PUUR blijft behouden en het volledige team verhuist mee naar Intermedia.

In december lanceren Filip en zijn team flashmagazine.be, het eerste online lifestyle platform van Limburg. Daar bovenop komt nog Intermedia Digital. Ondernemers kunnen bij Intermedia aankloppen om hun digitale identiteit op maat te ontwikkelen: social media begeleiding, e-mail marketing, web development, .... "We geloven in een goede combinatie van off- en online communicatie en daarin begeleiden we graag onze klanten," besluit Filip Aerts38271