Massa jonge renners in het Zolderse veld

Een drukte van jewelste vandaag bij Circuit Zolder, want de cyclocrosswedstrijden voor jongeren lokten een pak deelnemers. Bij de 8-jarigen won Ferre Celen, bij de 9-jarigen Kobe Van Elst, bij de 10-jarigen Kobe Teughels en bij de 11-jarigen Mats De Ridder, er waren 85 miniemen. Slechts 5 meisjes aan de start, daar won Phebe Bliek bij de 11-jarigen, Marthe Hannes was de enige jarige. Bij de 12-jarigen won Giel Lejeune voor streekrenner Kobe Vanhoudt. Bij de 13-jarigen was Xander Danckaarts de snelste, daar was Seppe Vanhoudt vierde. Bij de 14-jarigen kwam Milan De Winter als eerste over de streep, Yoren Vanhoudt strandde op de 8ste plaats.  Er verschenen liefst 137 aspiranten aan de start. Bij de meisjes namen 16 rensters de start in drie categorieën: de overwinningen waren voor Eline De Winter, Sanne Laurijssen en Elena Debaele. De zege bij de eerstejaars nieuwelingen was voor Mike Uytterhoeven, er waren 42 deelnemers. 7 meisjes namen de start bij de eerstejaars nieuwelingen, Xaydee Van Sinaey won, Hanne Gevers werd derde. Bij de tweedejaars nieuwelingen was Aaron Dockx de snelste van 32 deelnemers. Bij de gentlemen tenslotte startten 25 renners, Tom Timmermans was de winnaar.