Nieuw bestuur voor Verenigde Handelaars Zolder

Printversie van het berichtMail dit bericht naar een kennis
Maandag 12 februari 2018
Nieuw bestuur voor Verenigde Handelaars Zolder
De Verenigde Handelaars Zolder hebben maandagavond een nieuw bestuur samengesteld. Voorzitter Bruno Dethier was in zijn nopjes omdat de handelaars van Zolder meer dan verwacht gereageerd hadden op de oproep van het uittredende bestuur zodat nu met het grootste bestuur van de jongste jaren kan uitgepakt worden. Bruno Dethier van restaurant Laurus blijft voorzitter, nieuwe ondervoorzitter is Marc Schryvers (Optiek Mommen), penningmeester is Erik Vrijsen (Jeva) en secretaris Véronique Baggermans (Schepers Racing). Andere bestuursleden zijn: Carine Philippaerts ('t Molentje), Marc Gressens ('t Weyerke), Gert Cruysberghs (Fleurose), Guido Vanoppen (Machinevriend) en Danny Tielens (Argenta).

De handelaars hadden nog enkele presentjes, voor Danny Tielens om zijn jarenlange inzet in het kernbestuur, voor Erik Vrijsen die onlangs de nieuwjaarsreceptie in zijn showroom organiseerde en tenslotte voor gastheer Bruno Dethier en gastvrouw Sonia Geraerts van restaurant Laurus omwille van hun eerste vermelding in de Gault & Millau.
Nieuw bestuur voor Verenigde Handelaars Zolder |Foto 1|Nieuw bestuur voor Verenigde Handelaars Zolder |Foto 2|
Startpagina
Lettergrootte
Felicitaties & wensen
26/11
Voor: KREABO Toneelgroep
Van: Alice en Jacqueline Meynen en cupers
Proficiat aan toneelgroep kreabo uit Boekt bij hun 40 jarig bestaan en hun zeer geslaagd stuk van dit jaar nu Anateuka ook voor al de auteurs het was een fijne avond en dank voor de traktatie in de school Alice en Jacqueline
23/8
Voor: Maria Claes
Van: Jean Peeters
Van harte een gelukkige verjaardag gewenst.
28/5
Voor: Mady Celis
Van: Heidi Eggen
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Maak er een super leuke dag van. 29/05
7/4
Voor: Willy en Simonne Hody-Aerts
Van: Nathalie Hody
op 10 april 2018, zijn jullie 50 jaar getrouwd!! een dikke proficiat !! Nog vele mooie jaren samen!