Viversel maakt monsterscore

In vierde klasse C verloor KVV Heusden-Zolder van Verbroedering Maasmechelen. Kort voor rust had Engelen de thuisploeg nochtans op 1-0 gebracht. Maar halfweg de tweede helft moest Ward Deleger met zijn tweede gele kaart naar de kleedkamer en kwamen de bezoekers op gelijke hoogte. Twee minuten voor tijd maakten ze er 1-2 van zodat de 3 punten terecht mee naar het Maasland verhuisden.

In 3de provinciale A heeft Anadol zijn tweede adem gevonden, deze keer een 0-1 overwinning in Kattenbos. Een topper in derde C waar Vrijheid Zolder Linkhout ontving, beiden staan op een gedeelde tweede plaats. Het werd een spannende match waarin Vrijheid de betere kansen kreeg, maar niemand kon benutten, 0-0 en leider Lummen VV dat won, loopt daardoor verder uit.

In vierde provinciale A pakte Viversel uit met een monsterscore, 9-1 tegen Leopoldsburg. Leider Bolderberg ging met 0-2 winnen bij SK Lozen. Ook die van Statie Sport mochten juichen, 4-1 tegen Ellikom. SK Heusden 06 zag zijn zegereeks gestopt bij SV Breugel, 3-2.1576