AAP en NEL hebben heel wat in petto voor de kids

AAP en NEL hebben heel wat in petto voor de kids

Het was een feestelijk moment deze middag in buurthuis Halhei, want daar werd het nieuwe vrijetijds aanbod voor de kinderen in Heusden-Zolder voorgesteld. De voorbije jaren werd dat door AAP aangeboden aan de jonge generatie, maar nu heeft AAP er een zusje bijgekregen: NEL, het nijlpaardje. En samen zorgen ze vooreen nog groter aanbod, dat wordt samengebracht door de teams jeugd, sport, de bibliotheek en het cultuurcentrum. Het is het resultaat van een re-styling die de afgelopen tijd achter de schermen is uitgewerkt.

Het aanbod is voortaan terug te vinden op www.aap-nel.be. Maar er komt ook een hele promocampagne, die werd vandaag in gang gezet met de onthulling van beide figuren en hun display, ballonnen en sleutelhangers voor de jongsten en een fiere schepen van jeugd Dirk Schops die alle diensten dankte voor hun voorbeeldige samenwerking. Hij kondigde ook de komst van de levensechte AAP & NEL naar de braderie aan op zondag 3 oktober zodat iedereen met hen op de foto kan.

Verkeersborden

Bij elk kampje kunnen kinderen voortaan ook een foto maken bij een kartonnen AAP & NEL display, de begeleiders krijgen een hippe AAP & NEL outfit en er vallen maandelijks toffe prijzen te winnen in het infozine #vanhtotz. En er broedt nog heel wat. Zo zullen in samenwerking met de dienst mobiliteit de verkeersborden 'Schoolomgeving' en 'Opgepast, spelende kinderen' vervangen worden door aangepaste AAP & NEL borden. Zo zullen beide figuurtjes meer en meer dé boegbeelden van het kindergebeuren in Heusden-Zolder worden.


70708