BHV: 'Voor een gastvrij Bolderberg blijven gaan'

BHV: 'Voor een gastvrij Bolderberg blijven gaan'

In zijn nieuwjaarsboodschap blikt Jeffrey Jennen, voorzitter van de Bolderbergse Handelaars Vereniging (BHV) nog even terug op het afgelopen jaar. “2021 was opnieuw een onzeker, bewogen jaar, waarin we dachten het coronavirus in te perken. Voorlopig bleek dat ijdele hoop en moesten we nog rekening houden met maatregelen.”

Maar ieder jaareinde geeft ook een nieuw begin. “We nemen een nieuwe start met tal van uitdagingen en creatieve mogelijkheden. Fysiek contact is jammer genoeg nog niet aan de orde, maar telewerk biedt hier voorlopig een oplossing voor. Misschien is dat allemaal niet even eenvoudig, maar opgeven doen we niet”, licht Jeffrey Jennen toe.

Bolderberg is populair

“Als handelsvereniging trachten we ook dit jaar de commercie een luisterend oor te bieden en de Bolderbergse belangen te verdedigen. Wanneer we als gedreven ondernemers samenwerken, elkaar steunen en samen groeien hebben we alle redenen om optimistisch te zijn. En dat zeker in Bolderberg, dat meer nieuwe inwoners aantrekt en steeds verder buiten de gemeentegrenzen bekend geraakt bij wandelaars en recreanten. Als handelaars en horecaondernemers willen we hen graag gastvrij ontvangen”, aldus de BHV-voorzitter die afrondt met zijn wensen voor een succesvol en vooral gezond 2022.


71879