Bouwbedrijf houdt live-concert op oude Muzesite

Bouwbedrijf houdt live-concert op oude Muzesite

Op de bouwwerf van de nieuwe gemeenteschool en sportzaal in Zolder-Centrum had vanmiddag zowaar een live-concert plaats. Het bouwbedrijf Haex uit Oudsbergen dat daar aan de slag is organiseerde voor zijn personeel een 'Band op de Werf', een live-optreden van deTwo Shades of Grey Band.

"Het gaat goed met ons bedrijf, het afgelopen jaar zijn de omzet en het personeelsbestand spectaculair gegroeid. Dat kunnen we alleen maar verwezenlijken met een schitterend team. Maar tegelijk is ook de sfeer op de werk- en werfvloer cruciaal. Daarom organiseren we vandaag onze eerste Band op de Werf. Dat past trouwens in een HR-plan dat daarvoor uitgewerkt is", aldus zaakvoerder Joeri Haex.

Vacatures

Vanmiddag gebeurde dat dus alvast met een live-concert op de werf. "Na de zomer volgt nog zo'n initiatief op een andere werf. Andere plannen zijn een een barbeque en een personeelsblad om de zomer in te zetten", vertelt HR-verantwoordelijke Michelle Vriens. Het bedrijf wil met het initiatief ook zijn vacatures in de kijker zetten. De bouwtak van Haex telt op dit moment 80 medewerkers, voortdurend zijn nieuwe mensen nodig maar ook dit bedrijf vindt maar moeilijk personeel.  

Oude cultuursite

Ook burgemeester Mario Borremans kwam even naar het werfconcert kijken. "Dat past hier perfect op de plaats waar het eerste cultuurcentrum in 1974 werd geopend. Nu komen op deze plek de nieuwe gemeenteschool, een sportzaal en veel groen. Het feit dat Haex zijn medewerkers motiveert met goede muziek kan alleen maar de kwaliteit van het gebouw ten goede komen.” 
69818