CC Muze heeft boeiend theater in petto

CC Muze heeft boeiend theater in petto

De komende week staan in CC Muze drie interessante theatervoorstellingen op het programma met een rist grote namen uit de Vlaamse theaterwereld.

Het begint morgen - vrijdag - met Woody door Woodman (foto Fred Debrock). Woodman is het theatergezelschap van Evelien Bosmans, Joke Emmers, Thomas Janssens, Matthias Meersman en Tanya Zabarylo. Zij hebben hun krachten gebundeld en maken om de twee jaar een voorstelling. 13 jaar na hun afstuderen zitten ze wat zonder inspiratie en besluiten dan een nieuw toneelstuk te bestellen bij grootmeester Woody Allen. Maar is hij niet verbrand? Mag je nog met zo iemand werken? .... Vanavond vervangt 

Op vrijdag 19 mei is het de beurt aan De Mannschaft & Het Laatste Bedrijf met Poupehan. Lucas Van den Eynde, Viv Van Dingenen, Ann Pira, Raf Jansen en Laurence Roothooft spelen een tragikomische voorstelling over vriendschap, liefde en de grenzen daarvan. Drie koppels op weekend in een chalet in de Ardennen besluiten in elkaars gsm te gaan snuffelen.

Zaterdag 20 mei komen Ivan Pecnik en Goele De Raedt naar de schouwburg afgezakt met 'Zij zei hij zei, hij zei zij zei' Cabaret over relatietherapie. Ze vertolken twee liefdestherapeuten die koppels bijstaan in hun moeilijke momenten. De therapie begint altijd met twee aparte intakegesprekken. Nadien overleggen Ivan en Goele met elkaar. Het wordt een knotsgekke kijk op liefdesrelaties ondersteund met live-muziek.

Tickets bestel je hier.Dagmar Dierick, Evelien Bosmans wegens andere verplichtingen.77478