DJ Seelen zaterdag in 't Middelpunt

DJ Seelen zaterdag in 't Middelpunt

Volgende zaterdag heeft in zaal 't Middelpunt (Zolderse Voort) The Reunion plaats, een reünieparty met de dj's die destijds in de Deejays Club gedraaid hebben. Eén van hen is dj Seelen, het alias van Heusdenaar Dimitri Celen, iemand die het helemaal gemaakt heeft in de dj-wereld. In 1998 begon Seelen te draaien bij radio Formule 1, hij bouwde stilaan zijn eigen platencollectie uit en de oprichting van de Deejays Club betekende ook voor hem dé kans om voor het grote publiek te draaien.

In 2001 stuurde hij een demo naar Topradio's Belgium Deejay Contest. "Ik was bij de vijf genomineerden uit meer dan 600 inzendingen. Met een hoop vrienden zijn we afgezakt naar de VTM-studio's in Vilvoorde. Elke deejay kreeg 12 minunten om zich op tv te bewijzen. Tot mijn eigen verrassing, won ik en mocht ik naar huis met een discobar van € 650, een platenbon van € 500 en een guestset op één van Topradio's Dance Train Parties."

 De evenementen die dj Seelen voor de jeugd organiseert en zijn werk in dancing Illusion-The Level in Lier maakten hem voor veel jongeren hier tot idool. "The Level is een tweede zaal van de Illusion waar vooral house, groove, electro en disco gedraaid wordt. Op vrijdag vind je me in Club Shaft in Lommel achter de draaitafel en voor het overige geregeld op fuiven. Wat ik nog wil bereiken? Ik zou graag mijn eigen platen uitbrengen, het buitenland verkennen als dj en vooral niet blijven stilzitten." Voor wie al even in de sfeer van zaterdag wil komen, heeft dj Seelen een programma van meer dan een uur in mekaar gebokst. Met wat geduld gratis te downloaden via deze link. http://ifile.it/m7e8g92 Feel the beat!1895