In de kijker: Begrafenissen J. Beyne

In de kijker: Begrafenissen J. Beyne

Begrafenissen J. Beyne is gevestigd in de Koerselsebaan 37 in Heusden-Centrum en is na 22 jaar een vaste waarde in Heusden-Zolder en omstreken De onderneming is ondergebracht in de vroegere meubelzaak van de familie Weyens, die uitgebouwd is tot een volledig rouwcentrum. Er is een funerarium met begroetingsmogelijkheden en ontvangstruimten, en sinds 2008 een aula met 200 zitplaatsen en 250 staanplaatsen waar de afscheidsvieringen verzorgd worden in samenspraak met de familie. Ook is er een mogelijkheid om koffietafels in familiekring aan te bieden.

Rouwcentrum J. Beyne heeft ook een uitgebreide en gekende zijden-bloemenzaak waar ieder jaar een tentoonstelling van zijden bloemen plaatsheeft. Van 25 september tot 16 oktober is iedereen welkom om een kijkje te nemen. Alle bloemstukken en rouwkransen zijn eigen ontwerpen en er is wat voor elk budget.

Ook de gerenommeerde Zolderse Natuursteen is in het bedrijf ondergebracht en is gespecialiseerd in grafmonumenten, daarin heeft het al 35 jaar ervaring. De grafstenen zijn eigen ontwerpen en voor iedereen betaalbaar. (publireportage)28657