In de kijker: Garage Kwanten

In de kijker: Garage Kwanten

Sinds 1987 is Garage Kwanten gevestigd in de Guido Gezellelaan 100 en 6 jaar geleden gaven Dominique Kwanten en Nadia Claesen de garage een complete make-over: showroom en werkplaats verdubbelden in oppervlakte en en kregen een eigentijdse sfeer. Service is immers geen ijdel begrip bij Dominique, Nadia en hun hele team, het lijkt wel geen toeval dat Kwanten rijmt op klanten. Zo kan iedereen 6 dagen op 7 – dus ook op zaterdag - in de garage terecht. En ze zijn gekend om de Renault Minute: je kunt op onderhoud komen zonder afspraak en zonder lange wachttijden. Wie toch niet meteen kan geholpen worden of plots zonder wagen valt, krijgt tegen een kleine vergoeding één van de 11 vervangwagens - waaronder enkele bestelwagens - ter beschikking. Trouwens, ook lichte vrachtwagens en motorhomes zijn welkom voor een onderhoud of herstelling.

In de showroom staat altijd een breed gamma van de nieuwste modellen van Renault en Dacia. Renault heeft trouwens momenteel het jongste gamma op de markt. Ook in de elektrische wagens is Renault pionier: de ZOE is voor 120 % fiscaal aftrekbaar en daarnaast wint de hippe Twizy aan populariteit, onder meer als promo-auto. Daarnaast is Dacia uitgegroeid tot een erg populaire wagen. Ondertussen rijden er in ons land al meer dan 100.000 rond. En je mag twee keer raden waar precies de 100.000ste is verkocht … juist, bij Garage Kwanten. Hier vind je het filmpje van het evenement dat daarrond is gebouwd.

Heel wat klanten opteren voor een jonge tweedehands wagen, maar die willen ze wel in vertrouwen kunnen kopen. Daarom heeft Garage Kwanten zich bijkomend gespecialiseerd in Renault-wagens tussen 6 en12 maanden oud. Precies om dat aanbod in de verf te zetten, is de parking uitgebreid en wordt ze de komende maanden verder aangekleed. “Bij ons is iedereen altijd welkom, spring gerust eens binnen,” benadrukken Dominique en Nadia.(publireportage)29728