In de kijker: Immo Plees

In de kijker: Immo Plees

Immo Plees aan het Sint-Willibrordusplein 19/2 is ondertussen al meer dan 20 jaar een begrip in de streek. Toen Sofie Plees de zaak overnam van vader Marnic, kon ze al bogen op een groot klantenbestand. De focus ligt op de verkoop en verhuur in de regio Groot-Beringen en Heusden-Zolder. Marnic is ondertussen naar Frankrijk afgezakt waar hij zich specialiseert in de verkoop in de Auvergne. Op slechts 750km vanuit Hasselt lacht het prachtige groene landschap u toe.

Sofie benadrukt dat ze zich door een aantal belangrijke principes laten leiden. Als er geen verkoop/verhuur tot stand komt, zijn er ook geen kosten aan verbonden voor de aanbieder van de eigendom. "Onze werking is gebaseerd op vertrouwen en eerlijkheid, we doen er alles aan opdat de klanten tevreden zijn. Daarbij is een persoonlijke aanpak geen hol begrip: alles wordt van A tot Z in goede banen geleid door één en dezelfde persoon. Een 9 to 5 mentaliteit kennen we niet, we staan bij Immo Plees klaar wanneer het de klant past."

Immo Plees streeft naar een brede service. Zo biedt het een gratis waardebepaling en gratis EPC-attest bij de verkoop van een woning of appartement. En het kantoor heeft ook een vergaderzaal waar bijvoorbeeld projecten kunnen besproken worden. Naast de website vind je het nieuwste aanbod ook op de Facebookpagina van Immo Plees. (Publireportage)
31541