In de kijker: kapsalon Cassandra

In de kijker: kapsalon Cassandra

Binnenkort komt de lente eraan en dan heb je misschien behoefte aan een frisse haarsnit, of de periode van de communiefeesten en huwelijken is in aantocht en je kapsel mag dan een feestelijke touch hebben ... In beide gevallen - maar ook met andere wensen - kun je altijd terecht bij kapsalon Cassandra in de Brugstraat 77. Sandra Bosmans zit ondertussen al 23 jaar in het kappersvak; de eerste vijf jaar in Zolder en inmiddels al 18 jaar in de schaduw van de brug.

Het salon straalt rust uit, het is smaakvol ingericht en wordt wat aangepast aan het seizoen. Wie even moet wachten tijdens een kleuring, kan in de lente of zomer vertoeven in de binnentuin. Sandra kiest er bewust voor om alleen te werken. Zo kan ze zich volledig concentreren op elke klant, die ook op een persoonlijke service kan rekenen. Ze kent op die manier ook de eigen voorkeur van de klant en kan haar of hem het juiste advies geven.

Zowel dames, heren als kinderen zijn welkom bij Cassandra. Die mogen erop rekenen dat ze met de beste producten behandeld worden maar Sandra gebruikt vooral producten van het gerenommeerde kwaliteitsmerk 'Sebastian'. Bij Cassandra vind je ook accessoires en daarbij pakt ze geregeld met nieuwigheden uit. (publireportage)
31417