In de kijker: kapsalon Kreatos

In de kijker: kapsalon Kreatos

In april volgend jaar zit het kapsalon van Kreatos al 7 jaar aan het Sint-Willibrordusplein 62 in Heusden. En hoewel Kreatos tot een keten behoort, kan de klant er rekenen op een gepersonaliseerde aanpak. De eigenaars Jo & Yves en Jean-Marie & Franca zijn trots op hun superteam: jonge kappers en kapsters met toch al heel wat ervaring. Ze blijven ook altijd up-to-date, zijn met alle trends mee en beheersen de nieuwste modetechnieken van Essential Looks.

Veel klanten komen zelfs wekelijks langs om zich eens in de watten te laten leggen. Ze krijgen ook het juiste advies van de kappers en kapsters en stappen zo soms buiten met een heel nieuw kapsel ... en een brede lach. Voor het Kreatos-team telt dan ook maar één zaak: de klant moet zich goed voelen.

Het hele jaar door is het salon 6 dagen op 7 geopend, zonder afspraak. Maar op vrijdagavond is het men's night en kunnen de mannen op afspraak langskomen voor een kapbeurt. Parkeren kun je bij Kreatos voor de deur, maar ieder jaar eind juni wordt het plein in een heuse catwalk herschapen. Samen met enkele lokale handelaars organiseert Kreatos dan een professionele modeshow waar de creativiteit van het team nog eens extra in de verf wordt gezet. (publireportage)
29656