In de kijker:  O' sesoir

In de kijker: O' sesoir

Valentijn komt eraan en lingerie is dan één van de toppers. Niet alleen als geschenk maar ook om je partner in de juiste stemming te brengen. O'sesoir in de Guido Gezellelaan 40 presenteert daarvoor de nieuwste sexy collectie. Maar ook wie zichzelf eens lekker in de watten wil leggen, vindt er zijn of haar gading: stijlvol in mooie lingerie die als gegoten zit, of wil je je liever induffelen met warme nachtmode of zachte homewear? Of ga je binnenkort de zon opzoeken, en heb je een kleurrijke bikini of sportief badpak nodig? Bij O’sesoir weten ze er alles van.

Sinds eind september 2014 staat Kerstin Detavernier samen met Lieselotte en Elfi klaar met deskundig advies en nuttige tips. Ze bieden dan ook een zorgvuldig samengestelde collectie voor jong en volwassen: topmerken van uitstekende kwaliteit en met een betaalbare prijs. Wat dacht je van corsetterie van Dacapo en Chantelle tot ondergoed van Hom en Calida om er maar iets uit te pikken. Helemaal 'in' zijn de exclusieve pantoffels van Ruby & Ed in ultrazachte fluffy materialen en in rustige kleuren zoals bruin, camel en taupe.

Met 200 m² is O'sesoir één van de grotere lingeriewinkels. En ook de heren vinden er hun eigen collecties die ze rustig kunnen passen in een aparte afdeling. Vlak naast de winkel beschikt O'sesoir over extra parking. Nieuwtjes vind je ook steeds op de Facebookpagina. (publireportage)30201