In de kijker: schoonheidssalon Phiné

In de kijker: schoonheidssalon Phiné

De lente is in het land, het sein voor veel mensen om wat extra zorg aan hun lichaam te besteden. Voor hen heeft het schoonheidssalon Phiné in de Guido Gezellelaan 40/3 alles in petto. Nele Philips - de naam is een samenvoeging van haar familie- en voornaam - startte kleinschalig in 2005, maar in de loop der jaren heeft ze zich verder gespecialiseerd en een brede ervaring opgebouwd. Zo verhuisde Nele in april 2014 naar een gloednieuwe zaak met veel ruimte.

Bij Phiné kun je terecht voor alle klassieke schoonheidszorgen zoals gelaatsverzorging, manicure en pedicure epilaties. Voor de gelaatsverzorging staat het Franse topmerk Maria Galland altijd klaar, ideaal voor een mooiere huid en anti-rimpelverzorging. Nele bezorgt je mooie gelnagels en behandelt je met gelnagellak van het Belgische merk Pronails, zo ben je altijd mee met de mooiste kleuren en nieuwste trends. Heb je liever permanente make-up? Ook daarvoor ben je bij Phiné aan het juiste adres, Nele geeft bijvoorbeeld je wenkbrauwen met microblading een nieuwe of vollere vorm.

Sinds vorig jaar helpt Phiné je met een LPG endermologieapparaat op een aangename manier van die vervelende cellulitis af. Een LPG endermoliftapparaat biedt een zeer doeltreffende anti-agingbehandeling. Op een natuurlijke wijze wordt je eigen collageen gestimuleerd om zo de kleine plooitjes glad te strijken. Als je bij Phiné buiten komt, voel je je herboren. En oh ja, op haar sluitingsdag verzorgt Nele de voetjes van de gasten in 'Hof ter Bloemen', want op je goed voelen staat geen leeftijd. Volg Phiné ook op Facebook. (publireportage)
31655