Klein Teater Bolderberg probeert het te begrijpen

Klein Teater Bolderberg probeert het te begrijpen

Het Klein Teater Bolderberg staat de komende weken vijf keer op de planken met 'Als ge begrijpt wat ik bedoel'. Het is geschreven en geregisseerd door Willy Gilis. Lieselot wordt dertig jaar en geeft een barbecue voor haar vrienden, baas en meter. Haar moeder wil dat alles vlekkeloos verloopt en zet daarom haar man en de meid stevig aan het werk. Vincent, de belastingcontroleur die in de weekends in ’t zwart graag iets bijverdient, komt juist dan de kamer van Lieselot behangen.

Er ontstaan verliefdheden, er dagen een homo en lesbienne op, de meter van Lieselot doet haar een chalet in Tirol cadeau, waar evenwel een paar voorwaarden aan gekoppeld zijn, ... Maar er hangt niet alleen liefde in de lucht, ook een stevig onweer dat heel wat schade veroorzaakt. 9 acteurs bevolken het podium.

Er zijn voorstellingen op zaterdag 20 januari om 20 uur zondag 21 januari om 15 uur en zaterdag 27 januari om 20 uur in de Witte Zaal in Bolderberg (kassa € 10, vvk € 8) en op vrijdag 2 en zaterdag 3 februari om 20 uur in Muze (kassa € 12, vvk € 9). Kaarten via Roger Philtjens 011 25 09 19 of klein.teaterbolderberg[!]gmail.com38848