Kop- tegen staartploeg in zaalvoetbal

In de vierde provinciale van het zaalvoetbal stond maandagavond een burentreffen op het programma tussen Turkuaz Heusden en Racing Berkenbos, de kop tegen de staart. Turkuaz is de ongeslagen leider die slechts door één gelijkspel twee punten heeft moeten prijsgeven dit seizoen, Berkenbos is de hekkensluiter die dit seizoen alle wedstrijden heeft verloren. Een schier onmogelijke opdracht dus voor Racing, ook al speelden de leiders niet in een volwaardige opstelling. De thuisploeg kwam snel 1-0 voor, maar de bezoekers maakten meteen gelijk. Het sein voor een vrij rustige eerste helft die op 2-1 eindigde. In de tweede helft gingen de leiders doorduwen en dat zorgde voor éénrichtingsvoetbal en een doelpuntenregen. Het werd uiteindelijk 10-1 in een sportieve wedstrijd. Volgende week speelt Turkuaz tegen JWW Meulenberg en dan moet de overwinning volstaan om hen de titel te bezorgden.2109