Lille feest in Viversel

Feest vandaag op het veld van Standaard Viversel, niet van de thuisploeg maar van het bezoekende Sparta Lille dat zijn titel mochten vieren na een klinkende 0-4 overwinning. Rond het terrein was het vooral geel-zwart gekleurd. Viversel wilde met het oog op de eindronde zijn huid duur verkopen, kreeg na drie minuten al een eerste waarschuwing op de doellijn, en was nog eens drie minuten later een eerste keer verslagen (foto). Ei zo na kwam de thuisploeg terug gelijk, maar het was Lille dat nog voor rust twee keer scoorde. Drie minuten voor tijd werd de 0-4 eindstand vastgelegd en kon het Noordlimburgse feest beginnen.(meer foto's)

De andere uitslagen in 4de provinciale A: R.S. Laak - Bolderberg 1-6, Statie Sport - Houthalen 1-5 en Achel VV- Sk Heusden 06 4-1.