Voorzitterswissel bij UNIZO Heusden-Zolder

Voorzitterswissel bij UNIZO Heusden-Zolder

Bij ondernemersorganisatie UNIZO Heusden-Zolder geeft Raf Coomans (Auva) na 12 jaar het voorzitterschap door aan het duo Monique Mommen (Optiek Mommen) en Nico Bijnens (BN Tech). Raf Coomans stond aan de wieg van UNIZO Heusden-Zolder en kan terugblikken op heel wat verwezenlijkingen. "We hebben de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie samen met de gemeente gelanceerd. Die is uitgegroeid tot één van de grootste in de provincie met 400 deelnemers. Ook ons 10-jarig bestaan met uitreiking van het gulden eikenblad was zeker een hoogtepunt. Maar ook de ondernemerscafés of infosessies waren boeiend." Unizo bekommert zich ook om de dagelijkse belangen van en vragen van collega-ondernemers.
"Ook ben ik er zeker fier dat de bestuurskern evenwichtig is uitgebouwd, met mannen en vrouwen, uit de verschillende delen van de gemeente, verschillende sectoren: industrie, retail, diensten, enz. waardoor we representatief zijn voor alle ondernemers. Er is uiteraard nog werk aan de winkel, maar ik blijf actief als bestuurslid om verder aan de kar te trekken,” aldus Raf Coomans.
Monique Mommen (Optiek Mommen) en Nico Bijnens (zaakvoerder BN Tech) nemen als duo het UNIZO-voorzitterschap op. Monique runt samen met echtgenoot Marc sinds 1995 Optiek Mommen en Nico is actief in het beveiligingswezen met BN Tech.  Beiden brengen dus heel wat ervaring in de ondernemersorganisatie.40482