Vrijheid is niet meer te stuiten

In de derde provinciale C staat er de jongste weken geen maat meer op Vrijheid Zolder. Vandaag werd Meldert met een kurkdroge 5-1 naar huis gestuurd. De wedstrijd begon adembenemend met meteen een doelpunt van Simon Vanheeswijck. Maar na 2 minuten stond het alweer 1-1. Goed 20 minuten later zorgde Niels Vanpol voor 2-1, meteen ook de ruststand. Kort na de koffie maakte Vanpol er 3-1 van, het signaal voor Simon Vanheeswijck om tien minuten voor tijd ook zijn tweede van de dag te maken. Marco Manganiello zorgde voor de 5-1.

Anadol begon er bij Grote Heide erg zwak aan en daardoor stond het al 3-0 bij de rust. (foto) De bezoekers kwamen meer gemotiveerd uit de kleedkamers, zorgden voor een aantal kansen maar kregen de bal niet tegen de netten. Ook Grote Heide kwam niet meer aan scoren toe, 3-0.2059