Wie weet meer over de directeursvilla?

Wie weet meer over de directeursvilla?

In oktober opent Villa Zwart Goud in de voormalige woning van de directeur-gerant van de koolmijn - de directeursvilla - tussen de Neerjouten 11 en de Koolmijnlaan 350. Dat pand wordt momenteel verbouwd tot een huiskamer-restaurant en vergaderzalen. Groepen tot 32 personen kunnen er een bijzondere culinaire ervaring opdoen maar de mooie tuin biedt ook een idyllisch trouwdecor voor jonge koppels. Tijdens de week is het een rustige en discrete vergaderplek voor bedrijven.

Als voormalige directeurswoning van de mijn is het natuurlijk een gebouw met geschiedenis en die wil Tom De Weyer zijn gasten ook voor een stuk laten beleven. Hij is dus op zoek naar foto's en verhalen van weleer, maar via de gewone kanalen zijn die niet te vinden. Hij doet daarom een oproep tot iedereen die er ooit geweest is, gewerkt heeft in de tuin of gekookt heeft voor de directeurs zoals bijvoorbeeld directeur Lycops, ...
Iedereen die ook maar enig verhaal of illustratie heeft, mag contact opnemen met Tom De Weyer, 0474 97 41 27 of tom [!] tastecatering.be.
35105