Winkelcentrum Cité: Werken aan bijzondere Braderie

Winkelcentrum Cité: Werken aan bijzondere Braderie

Ondanks de moeilijke periode waar we door heen moeten, overheerst in het winkelcentrum Cité vooral optimisme. "Overal hoor je doemberichten over de vele leegstaande winkelruimtes maar zelfs met het enorme aanbod aan panden hebben we daar in ons winkelcentrum amper mee te maken", steekt voorzitter Ronny Oyen van wal in zijn nieuwjaarsboodschap. "Er heerst bovendien een duidelijke dynamiek. Als er al zaken stoppen, dan wordt hun plaats meestal snel ingenomen. We hebben het afgelopen jaar bovendien de opening gekend van een Jumbowarenhuis. Voordien waren er ook al gloednieuwe winkels van Lidl en Aldi. Die internationale ketens gaan niet over één nacht ijs. Hun investeringen bewijzen dat ook de buitenlandse hoofdkwartieren geloven in de kansen van ons handelscentrum, maar dat geldt evenzeer voor de Belgische ketens uit diverse sectoren die voorbije jaren filialen hebben geopend.

70ste Braderie

De Braderie in het najaar blijft het jaarlijkse hoogtepunt van de werking van winkelcentrum Cité."In 2020 kon er amper iets gebeuren door de coronabeperkingen. Vorig jaar hadden we een mooi programma uitgewerkt, maar dat viel letterlijk in het water door het rotweer. Maar we zijn nu al aan het werken om dit jaar een prachtige 70ste editie te kunnen presenteren. We denken aan een volksfeest, met elementen uit onze geschiedenis", licht Ronny Oyen al een tipje van de sluier.

Acties en troeven

Samen met zijn bestuur en soms in samenwerking met de MHZ zoekt voorzitter Ronny Oyen ook tijdens het jaar naar acties en campagnes. "Niet alleen de eindejaarsperiode biedt daarvoor kansen, ook op andere momenten willen wij onze klanten in de watten leggen en de troeven van ons winkelcentrum uitspelen. Niet voor niets krijgen we ook heel wat bezoekers uit de omliggende gemeenten", besluit de voorzitter van winkelcentrum Cité.71830